tiistai 6. marraskuuta 2007

Helmin ensimmäiset päivät


On kyllä aika outoa kun on taas koiranpennun omistaja. Kaikki neuvot unohtuvat ja sitä vaan ihmettelee mikä täystuho tänne on muuttanut. Ihana tuo Helmi kyllä on ja vauhtia riittää. Ensimmäisinä päivinä on jo käynyt kaikki läheiset koiraa ihmettelemässä. Koirakirjassa sanottiin, että se ei ole hyvä, mutta ajattelin sen nyt kuitenkin käyvän, sillä Helmi on todella reipas koira. Ja lepohetket kuitenkin on pidetty.
Ensimmäinen päivä meni Helmiltä kyllä aika rauhallisesti ja ajattelin, että tästähän tulee helppoa. Kun sitten Helmi oli tarpeeksi kotiutunut, eli hänen tapauksessaan siihen meni vuorokausi, vauhtia ja vaarallisia tilanteita on riittänyt.
Jere ei ainakaan vielä ole ollut yhtään kiitollinen siitä, että olen hankkinut hänelle seuraa. Se katsoo Helmiä inhoten, mutta antaa kuitenkin sen vähän haistella. Liian läheiset tutustumiset on Jere kuitenkin torjunut. Helmi on järkevä koira, eikä mene Jeren lähelle silloin kuin Jere vähän murahtaa sille. Luulen, että heistä tulee vielä hyvät ystävät.

Ei kommentteja: